Οι Εργασίες

Ο Εταιρεία Μ.Κ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & LOGISTICS A.E δραστηριοποιείται στον τομέα των Διεθνών και Εθνικών Μεταφορών, Third-Party Logistics και Μετεγκαταστάσεις Γραφείων Εταιρειών και Οικοσκευών. Επεκτείνει συνεχώς τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες και αναπτύσσεται ραγδαία με σκοπό την αμεσότερη και καλύτερη εξυπηρέτηση των ανθρώπων που την εμπιστεύονται.
Έχουμε επενδύσει σε ένα άρτιο δίκτυο επιλεγμένων συνεργατών σε παγκόσμιο επίπεδο, οι οποίοι προσφέρουν υψηλής ποιότητος μεταφορικές υπηρεσίες.
Προσφέρουμε υψηλές υπηρεσίες στους πελάτες μας ικανοποιώντας όλες τις απαιτήσεις τους για την αποτελεσματική μεταφορά των φορτίων τους με τη βοήθεια ενός μεγάλου αριθμού φορτηγών, μειώνοντας έτσι τους χρόνους παράδοσης. Με αυτό το τρόπο κατορθώσαμε να φτιάξουμε ένα δίκτυο χερσαίων μεταφορών αποτελεσματικό και αξιόπιστο.

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφοράς, φυσικής διανομής και αποθήκευσης παρέχονται στους πελάτες της που εμπιστεύονται την εταιρεία σε επίπεδο third-party logistics.
Στον αποθηκευτικό χώρο υπάρχει μηχανογραφική υποστήριξη από σύγχρονο WMS, το οποίο παρέχει ηλεκτρονική ενημέρωση του μηχανογραφικού συστήματος του πελάτη με πληροφορίες όπως: επίπεδα stock ανά κωδικό, λογιστικοί λογαριασμοί, ημερήσια παραστατικά (δελτία αποστολής) κ.ά.
Το παγκόσμιο δίκτυό της προσφέρει ανταπόκριση και κάλυψη του μεγαλύτερου εύρους της παγκόσμιας αγοράς και εγγυάται την αποτελεσματικότερη door-to-door μεταφορά.

H Εταιρεία μας διαχειρίζεται οδικές μεταφορές από και προς όλες τις ευρωπαϊκές χώρες προσφέροντας:
1.Προγράμματα πόρτα-πόρτα
2.Συνεργασία με αυτοκίνητα μεταφοράς όλων των τύπων φορτίου
3.Υπηρεσίες logistics

image